Spachtelputz sierpleister

Heeft u een project of zoekt u een stucadoor voor het aanbrengen Spachtelputz of Sierpleister? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hier gespecialiseerd en denken graag met u mee. 

spachtelputz sierpleister
spachtelputz sierpleister

Spachtelputz verven

Wij kunnen ook uw Spachtelputz sierpleister muur verven. Dit kan in elk gewenste kleur.
Ook kunnen wij tijdens het aanbrengen meteen in de juiste kleur aanbrengen. Tevens heeft u keuzes uit verschillende soorten korrel groottes en formaten. Dit voor de gewenste resultaat.

spachtelputz sierpleister verven
spachtelputz sierpleister verven

Kosten Spachtelputz

Kosten voor het aanbrengen van sierpleister is 18 euro per  m2. Dit is dan inclusief materiaal. Neem u gerust contact met ons op voor uw vragen, voor advies, voor mogelijkheden en of een offerte op maat.

Wij leveren onze stukadoors diensten ook in Amstelveen, in Haarlem, in Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, HoofddorpAmstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Vijfhuizen, Schiphol en Zwanenburg.

Onze stucadoors prijzen voor sierpleister beginnen al vanaf 18 m2, inclusief materiaal en benodigdheden!

Stucadoorsbedrijf uit Hoofddorp voor al uw stucadoors opdrachten.
Stucen – Uitrapen – Sierpleister – Plafonds – Buitengevels – Keukens uitrapen – Badkamer stucen – Toilet uitrapen – Stukadoren – Schuurwerk – Raapwerk – Spachtelputz – Cement – Latex Spuiten

Hoofddorp Stucadoorsbedrijf voor het Stucen van wanden, Stucen van Plafonds, stucen van badkamers, stucen van keukens, voor spachtelputz sierpleister werken, voor renovatie zowel voor particulier als voor bedrijven.

Hoofddorp Stucadoors – uw onderhouds stukadoorbedrijf uit de buurt.
Bel stukadoorsbedrijf hoofddorp voor een offerte voor al uw stucwerk
Ons team staat voor klaar voor al uw stukadoors werkzaamheden.

Ventileren

Goed ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Toch gebeurt dit helaas niet vaak genoeg. Meeste woningen, namelijk 1 op de 10 hebben last van schimmel, bijna de helft bevat tabaksrook en in veel woningen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten. Ventilatie kan dus veel beter! Tevens is schimmels ook niet goed voor de muren en plafonds. deze zorgen voor verkleuring en soms ook afbladeren van stucwerk of sierpleister.

Tip : Daarom adviseren wij als bouwbedrijf om uw ruimte ten alle tijden zo goed mogelijk te ventileren.

%d bloggers liken dit: