Stukadoor

Als zelfstandige stukadoor heb ik ruim 20 jaar ervaring met grote, middelgrote en kleine projecten/opdrachtgevers. Mijn werkgebied omvat primair Haarlemmermeer, Haarlem, Amstelveen en Amsterdam.

Ik ben gespecialiseerd in het kaarsrecht en superstrak afwerken van wanden en plafonds. Als perfectionist streef ik het allerhoogste na. Dat betekent dat ik pas tevreden bent als u dat ook bent. Mijn werk is immers mijn visitekaart!

Geen enkele ruimte is hetzelfde. Een goed resultaat is afhankelijk van veel factoren: hoe is de ondergrond, hoe groot is het te stucen oppervlakte, waarvoor wordt de ruimte gebruikt, welk soort van afwerking is gewenst, etc..

Een standaardprijs is daarom lastig te geven zonder de te stucen ruimte te hebben gezien. Ga ervan uit dat de gemiddelde kosten per m2 uitkomen tussen de €12 en €23. Dit is inclusief gips en benodigdheden. Hoe groter de ruimte hoe goedkoper u uit bent per m2.

Afspraak is voor mij afspraak. Ik kom bij u langs om samen met u uw wensen door te nemen.

Uw wensen zijn leidend en ik adviseer u graag wat er allemaal mogelijk is.

Vervolgens stel ik een offerte voor u op en bespreek deze met u.

Nadat u akkoord bent gegaan, maken wij werkafspraken.

Na afronding van mijn werkzaamheden inspecteren we de ruimte.

Uiteraard neem ik na afronding afval en restmateriaal mee en lever de ruimte saus- of behangklaar op!

Wij leveren onze stucadoors en schilders diensten ook in Amstelveen, in Haarlem, in Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, HoofddorpAmstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Vijfhuizen, Schiphol, Haarlemmermeer en Zwanenburg.

Stucadoorsbedrijf uit Hoofddorp Haarlemmermeer, al meer dan 20 jaar vakmanschap. Wij zijn er voor al uw stukadoors en schilders opdrachten.

Stucen – Uitrapen – Sierpleister – Plafonds – Buitengevels – Keukens uitrapen – Badkamer stucen – Toilet uitrapen – Stukadoren – Schuurwerk – Raapwerk – Spachtelputz – Cement – Latex Spuiten

Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Hoofddorp. Voor al uw stucwerk en spachtelputz. Neem gerust contact op voor stucadoors prijzen kosten of informatie.

Neem gerust contact op voor stuc prijzen per m2 vierkante meter.

Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Hoofddorp. Voor al uw stucwerk en spachtelputz. Neem gerust contact op voor stucadoors prijzen kosten of informatie ✅

hoofddorp stukadoors haarlemmermeer
Over ons Hoofddorp Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf
%d bloggers liken dit: